ROŽIČEVE DOBROTE | KÖSTLICHKEITEN AUS JOHANNISBROTMEHL

ROŽIČEVE DOBROTE | KÖSTLICHKEITEN AUS JOHANNISBROTMEHL

Rožič je pozabljen nadomestek kakava, pravijo mu tudi pračokolada. Njegova uporaba je podobna, okus odličen, učinek na telo izjemen, saj vsebuje polno dobrih mineralov, in sicer brez kofeina, pa še močne protibakterijske in protivirusne lastnosti ima. V poletnih mesecih lahko pripravimo še celo rožičev sladoled. Več skrivnosti boste izvedeli v novi oddaji.

Johannisbrotkernmehl ist ein vergessener Ersatz für Kakao und wird auch Schokoladenpulver genannt. Seine Verwendung ist ähnlich, es schmeckt gut und die Wirkung auf den Körper ist außergewöhnlich, da es viele gute Mineralien enthält. Es ist ohne Koffein und es hat auch starke antibakterielle und antivirale Eigenschaften. In den Sommermonaten können wir sogar Johannisbrot-Eis herstellen. Mehr erfahren Sie in der neuen Sendung.